ŞANLIURFA / BOZOVA - Arıkök İmam Hatip Ortaokulu

Arıkök Türkü Yarışması

Arıkök İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen, Koordinatörlüğünü Okul Öncesi öğretmenlerimiz Merve Yıldırım, Dilek Kaçar Aksoy ve Fen Bilgisi Öğretmenimiz Zehra Çelik'in üstlendiği ''Türkü Yarışması'' adlı programımızda her sınıftan öğrenciler sınıflarını temsil ettiler.

Birbirinden yetenekli öğrencilerimizin kıyasıya mücadele ettiği programda ders öğretmenlerinden oluşan jurinin verdiği puanların toplanması sonucu 1. öğrencimiz Mehmet Ekinci,  2. Türkan Akgün ve 3. Ramazan Kara olmuştur. Dereceye giren öğrencilere  Okul Müdürü Murat Akgün tarafından madalya , kıyafet ve kitap hediye edilmiş ve başarılarından dolayı tebrik edilmiştir.

Yarışmaya katılan öğrencilerimiz ; 5/A sınıfından Türkan Akgün, Mehmet Ekinci, 6/A sınıfından Asmin Arslan, Şerif Aksoy, 7/A sınıfından Zeynep Aydoğan, 8/A sınıfından Ramazan Kara, Ayşe Ekinci 8/B sınıfından Nalin İbrahim ve Ebrar Aksoy.

21-03-202221-03-202221-03-2022

Yayın: 21.03.2022 - Güncelleme: 21.03.2022 15:11 - Görüntülenme: 411