ŞANLIURFA / BOZOVA - Arıkök İmam Hatip Ortaokulu

Arıkök İmam Hatip Ortaokulu

Adres
ARIKÖK MAH. ARIKÖK KÜME EVLERİ ARIKÖK ILKOKULU ORTAOKULU BLOK NO: 63 BOZOVA / ŞANLIURFA
Vizyon
Milli ve manevi değerlere bağlı, katılımcı ve işbirlikçi,araştıran, yorumlayan ve yol gösteren ilgi ve yetenekleri doğrultusunda öğrenci yetiştirmek.
Misyon
Öğrencilerimizin bütüncül gelişimlerini desteklemek istendik davranışlar oluşturmak amacıyla akademik yönlerinin yanı sıra kültürel ve sportif faaliyetler sağlamak için varız.
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
08.30-15.15
Ulaşım
Taşımalı eğitim bulunmamaktadır. Ulaşım olarak Bozova-Baraj, Adıyaman ve Yaylak servis hatları geçmektedir.
Yerleşim Yeri
Şanlıurfa- Adıyaman yolu üzerinde bulunan yaklaşık 1500 nüfuslu bir köy yerleşim yeridir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl merkezine uzaklık 40 km, ilçe merkezine uzaklık 9 km´dir. Ayrıca Adıyaman merkeze 70 km uzaklıktadır.